Den svartsjuka väninnan

Dessa två tittade bakåt mot honom, såg menande på varann, fnissade inkännande och gick litet teatraliskt ned i rulltrappan alltmedan konungen närmade sig. Han var precis bakom dem då de kom ned till plattformen och de skyndade enhälligt siktande mot dörren längst bak i första vagnen i pendeltåget, som gav upp ett ljud precis då han skyndat in i värmen ’stänger sig’. ’hann precis’ tänkte han glad – lät tjejerna få ett litet försprång, och gick sen och satte sig precis invid dem på andra sidan gången, där dem precis intagit platsen, August, märkte snart de båda tjejernas blickar åt hans håll, bligningar från hon som satt åt samma håll som han, en meter över mitten gången, deras fötter som talade om för varann, att ’det är han!!’ och så fort han vände huvudet åt deras håll, spontant kåta skratt och fötterna stötande till varann, och hon han funnit mest attraktiv av de två, en super söt blondin, harklade sig, viskade fram något lågmält till den hon även attraktiva väninnan. Kungen var van vid sådana blignings-spel som han upplevt tusentals gånger tidigare från unga flickor i nedre eller övre tonåren, det var inget ovanligt med det. Vad som var ovanligt dock – var att tåget inte rörde sig en millimeter ur fläcken, men, vad hade han tid att tänka på den saken(?) nu när dessa två unga blöta fittor satt nån meter från honom och rå-stötte på honom?! Men han förstod signalerna och skyndade sig att ta upp sin mobil och ringa till koncentrationslägret innan han av sinnesrörelse skulle finna sig helt förhindrad. Han fick svar och berättade som det var, att några klättrat ned i spårområdet vid Solna och att han nu stod inne vid T Centralen, två stationer ifrån och att tågföraren använtade på gröna signalen. När han lade på reste sig den muslimska man som satt mitt emot han och gick av tåget. Genast kom de två unga sexbomberna med kåta menande skratt – över till han, tittade honom i ögonen, sättande sig mitt emot. Han var nu fullkomligt inne i henne som han funnit mest attraktiv av de två unga kvinnorna – hon log, tittade honom i ögonen och fnittrade kåt och ohämmat. Han betraktade hennes laxerade svarta skinnbyxor, smekte med blicken uppåt hennes lår, sedan såg han in i hennes ögon återigen. Nu var han tvungen att se på väninnan på ungefär samma sätt – utan att dock mena det lika mycket, men han visste av erfarenhet att han var tvungen att låtsas – så att inte hon skulle bli rasande svartsjuk och ställa till scener. Sen gick han åter till att betrakta den andra unga flickan mitt emot sig – som bara satt med ögon fulla av lustfylld kärlek och tittade rakt in i hans ögon. Han putade lätt med läpparna för att markera en slängkyss ut i luften mot henne, de båda fittorna fnittrade till, ’tack gode GUD för det’ var hans tanke, väninnan hennes var än så långe nöjd hon med.

Han betraktade den unga fittans bröst – som hade hårdnat under den svarta jumpern och glansiga dunjackan, ännu inte helt mogna pga. hennes unga ålder, men nog så eggande. Han smekte med blicken ned mot fittan – och han såg i ett ögonblicks vision – den rakade drypande fittan under den där gylföppningen, redo för hans kuk. Han vickade huvudet lätt upp och ned alltmedan han blickade in i hennes ögon – symboliserande att han slickade henne där nere. Sen svalde han kåt – och log emot dem bägge två. Dramat var gripande.

De två unga tjejerna satt alltjämt och tittade på honom – tåget hade inte rört sig ur fläcken nu på snart 25 minuter. Deras kåta fittor som bultade för honom nere i byx-trakten fick honom att känna den ’shots of everlastingness all through this fleshy dress’ som den engelska poeten Vaughan talat om. I detta där hans ben som njutningsfullt var utbredda – i ögonblick av extas försiktigt och ofrivilligt drog sig samman i en orgasmens pre-utlösning. Han kände sekretet blöta hans kalsonger där ståndet pulserade. ’jag önskar kyssa er bägge’ sa han tillslut litet sofistiskt, eftersom han redan förstått att det var han och den blonda sexet som verkligen hade attraktion, men väninnan skulle inte få anledning av hans beteende att bli svartsjuk. Just denna blonda skönheten till höger om honom på sätet mitt emot var nu vid hans ord nära att på direkten sätta sig i hans knä, man såg hur hon hejdade sig själv, sin böjelse. Den vid det här laget, trots att han ålagt sig att inte visa tecken på vart hans favör lutade, svartsjuka väninnan sa efter en lång paus som återigen slutade i deras kåta fnitter: ’ja.. man kan önska mycket..’

’Schopenhauer skriver att man ska önska utan att vilja’ tänkte kungen, men visste någonstans i sin upphetsade berusade hjärna – berusad av livslust, att varje ord var överflödigt. Han kände hela sin varelse ofrivilligt krypa i orgasmens ofrivilliga spasmer – där sammankrypandet var likvärdigt med njutningsexpansion. Han tog med vänster hand om sin balle genom byxorna, för att rätta till ståndet så att det inte skulle göra ont, och kände återigen att kuken utvecklat lubrikant som gjorde kalsonglinningen alldeles blöt kletig.

Vad tisslar och tasslar i älskogens plan?

Hos de unga flickorna, på bussen under dan?

Där han sitter blyg, upplevande vad som gömmer sig under deras byxtyg.

Unga fittors våta myr.

Vilka oupptäckta världar som dölja sig i natt

deras spända stjärt

 där hela deras drömmar och orgasm /

till hans bild de tycka skön /

trots att drogpusharna försöker få honom död

genomborrad av pilen , kulan

 som de som vägrar köpa skräpdrogerna dicdoctorerna pushar på /

men han njuter av deras unga fittor ändå

Dock mera blyg är han nu

 men ur blygsamheten växer styrkan

kanske kan man säga honom ödmjuk

han är sin egen största kritiker så

han hatar sitt eget liv också

så som Jesus lärde i evangeliet 

hans ödmjukhet är ett rop om kärleken

som han önskar är blind för alla felen,

den moderna tortyren tvingat på

och de med kärleken i sitt hjärta kan lyckas älska honom ändå.

Det krävs bara lite ett accepterande av insikten vad staten tvingar på:

fet fulhet och dumhet:

det vet väl alla vid det här laget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *