Om avundens förförelser och förföljelser

”det är ju Jack.. Den store k(n)ullaren! Den store pullaren”

Putin: ”ni ska inte släpa honom, utan släppa honom.. Vet att vi blivit seriösa nu..”

“God compares a good word to a good tree. Its roots are firm and its branches reach to the sky. It yields its fruits at all times by its Lord’s leave.” (14: 24-25)
Abdullah ibn Umar quotes the Prophet (peace be upon him) as saying when he was with a group of his companions: “There is an evergreen tree which is comparable to a Muslim. Can you tell me which tree is that? Those present began to mention different types of tree that grow in different places. I knew that it was the date tree, but I felt too shy to say that. The Prophet’s companions then asked him to tell them which tree was that, and he said that it was the date tree.” (Related by Al-Bukhari).

”Telning Telning på väggen där, säg mig likt Tennysson vem den vackraste blomman är”

 1. Så låt se – denna mänsklighet – vad de skapas från!
 2. Han skapade dem från vattnets flödande fram
 3. Framspringande från mellan ryggraden och revbenen.
 4. Säkerligen är Han kapabel att bringa honom åter levande med sin makt.
 5. Dagen, då undersökt ska bli alla hemligheter.
 6. Då det för honom icke kommer finnas någon makt, och inga att hjälpa honom.
 7. Vid skyn som ger regn igen och igen
 8. och jorden som delar sig (för trän, blommor och buskar)
 9. Sannerligen, detta är Ordet som separerar
 10. och det är inte en sak att ta amuserande
 11. Sannerligen, de planerar komplott
 12. och Jag har en plan Jag planlägger ock
 13. Så, ge respit till de o-troende; ta itu med dem på det genitala viset en stund. – Quran Sura 86: At-Tariq
  om blomman bara var jord… – hur kommer det sig –
  att vi älskar diktarens ord?…
  då vi hör
  Kärlekens ord –
  längtar vi inte till den … –
  som först skrev ned dem?… – Jag lever i vår tid, Bruni (nedskrivet 2010)

”det är tydligen så systemet belönar.. Du har ju sett dem stiga som morgonstjärnor till positioner i systemet, spelande på en förnekelse av sin avund avspeglat i en blank meningslös tystnad.. Det var det GUD pekade på i Quranen då Iblis sa till GUD om Adham då GUD just skapat honom från lera av föränderlig dy: jag är bättre än honom, på samma sätt så ser dessa efterföljare till Iblis auktoriteten de vill dra nytta av i varje nytt tidevarv denna auktoritet som ’gud’, dessa hedningar avslöjar ju på detta vis satan, ty, när dessa lögnblad som kallar sig ’pressen’ och skivbolag, förläggare, etablerade institutioner etc. ger dessa avundens flugor rätt, bevisar dom ju därmed sin vansklighet, att det hela är ett satans bländverk.. Hajar du klyket Niclas?”

Niclas (ser litet konfunderad ut på ett humoristiskt ytligt sätt, litet självmedvetet): Det låter komplicerat det där Jack..

Jack: Tycker du det.. (ler) Nåväl, så fort någon nått Upplysning, en verklig begåvning, så skickar man FF projektionen på den.. FF projektionen må se olika ut, t.ex. en attraktiv kvinna som gör en kåt och gifter sig med en, eller ett anrikt författar kollegium som plötsligt visar intresset för verket, eller en förrädare i en icke bevakad situation som ger sig på en oprovocerat etc. Vad man siktar på med en FF projektion är att personen ska hamna in i psyk”vården” och bli så nedgången att den lockas titta på pornografi, då anser man att man ’har fått’ personen, eller som US säger: ’we have contained Russia’, etc.

En kvinna i mängden: fy fan för FF säger jag bara!

Jack: Ni kan ta det här pappret med den här fullständiga dyngan ni försökt och försöker smeta på mig och strö det som gödsel på ängarna här omkring. Alla dessa s.k. ’observationer’ är av samma idiot kvalitet som den här skiten; ifall jag vaknar upp tre gånger under en natt under sammanlagt en halvtimme och ni råkar lyckas observera det så drar ni den idiotiska ergo att jag ’varit vaken hela natten’! Ni måste inse att ni inte har nivån att förstå mig och mitt liv överhuvudtaget, och att ni gång på gång missar målet men som dåliga förlorare som era föregångare varit så vill dom trollbinda publiken med barbari genom att tycka det räcker med att bara ’påstå’ att bollen gick in i mål då alla klart och tydligt kan se att så inte alls var fallet! Men det finns andra domare som åsett detta fusk från er då matchen ju direktsänds internationellt och som tycker ni är ett åbäke för sporten och som väntar på rätt tillfälle att gripa in och skipa rättvisa. ’är det så djävla svårt att fatta din djävla utbildade idiot: ifall jag helt offrat min självbild pga. att jag tröttnat på den världsliga otacksamhet och projicerad sinnessjukdom på mig från omgivningen, så vill jag givetvis förbli opåverkad av den nu vidrigt felaktiga självbild omgivningen projicerar på mig mest beroende av det vrak ni i systemet då gör en till med era påtvingande giftpiller! Utan nå den belöning GUD förberett åt mig för min självuppoffring. Inte är det ’vill inte bli påverkade av andras blickar’. Du är ju sjuk i huvudet att ha felformulerat ett så barnsligt enkelt faktum till en sån stinkande smet! Vad är det för fel på dig?!’

Niclas (höjer ett undrande ögonbryn): Ehh.. vad betyder det där Jack?

Jack: Nej vännen min, det var bara en manifestation av det som Allen Ginsberg satte på pränt i dikten ’America’; ”I am speaking to my self now again..”, men nu när jag väl en gång sagt det så tycker jag det ligger en mycket visdom i uttalandet..

Maskin
många varelser går på samma sak
kör över det mänskliga ansiktet
stiger av på hyn
sjunker ned i dyn
dom stampat det till
hånskrattar medan eviga elden förtär deras hideous skinn
med det mått dom dömer kommer dom dömas själv
medan dom brinner där i elden återskapas ansiktet

’ ’Vad är det du pratar för strunt här också, om att jag skulle ’ha haft problem’ med ’dom andra patienterna’ när jag kom till avdelningen?, jag fick direkt mycket goda förhållanden med personalen; efter 2 veckor när jag fortfarande hade rastgård så sade personalen till mig att jag ’är väldigt populär bland personalen’; varför har du inte skrivit det?, ifall dessa andra ’patienter’ anses som allvarligt psykiskt störda av det system ni jobbar för, är det naturligt att anteckna att jag inte involverade mig med dem när jag kom hit?, jag hade inte dåliga relationer med dom, det var dom som visade sig ha dåliga relationer med mig.. men, vad ni sysslar med år efter år och stjäl skattepengar för, är en utstuderad mobbing; ert Kristus offer som ni vill ha mig till, ska vara ansvarig för allt fel i världen, vad det än är.. ifall ’många’ har problem med en person pga. avundsjuka men personen, som i mitt fall här, inte bryr sig om dom helt enkelt, inte involverar sig med dom, men däremot har de bästa relationer med personalen som ju anses som nästa gudomlig i jämförelse med ’patienterna’, är det då icke detta faktum man ska anteckna, och varför plötsligt bry sig om vad ’patienterna’ intar för attityd, när vad dom annars säger inte har någon djävla betydelse?!, ni är ju galna, och varenda andetag av det gift ni skriver ned som ni kallar ’journaler’ andas mobbing; att ’might is right’.. så ni ska få smaka på er egen medicin, dess snarare, desto bättre..’

Rutinen tog plötsligt slut, Niclas log vetande, och sa: ’Äh! Ska vi gå ut och käka litet lunch?’

Jack nickade bara bekräftande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *