’Jållio din träskalle!’

Den stora legenden Izzy Young hade en gång kommenterat litet dikter av Jack, och konstaterat att han skrev bättre dikter än Allen Ginsberg, som var en av Izzys bästa vänner.

Den kärlek mannen ger kvinnan i famntaget

Ger hon sedan barnet.

Frågade man riktiga män, ifall de hade valet mellan att de själva skulle dö, eller deras hustru, svarade de ’jag själv’. Detta var varför mannen var mer passionerad än kvinnan, som alla svarade att ’min man’ hellre kan dö. Men, kvinnan offrar hellre sig själv än sitt barn, ifall det var en riktig kvinna.. På detta vis fick vi trappan; Pappa, mamma, barn; i en passionerad sträng. Izzys kommentar hade varit: när hörde man någonsin talas om mannens ekvivalent i samma sammanhang?

Istället för att vara rädd om honungen retar dom bina i bi kupan gång på gång. Då kommer bina alla ut och hemsöker dom. Gadden sticker som eld, i deras fördärvade själar varav ett svärd smides.

’märker ni inte hur er småaktighet hela tiden halkar tillbaka i Kristus sjukan, där offren som är intagna här blir förminskade och förnedrade så att er självbild ska få er att känna er ’bra’?!, Jållio igår fällde en kommentar det inte fanns något sant i överhuvudtaget, ty det utgick från det felaktiga antagandet att en pudding som arbetar för staten aldrig kan vara intresserad av ett av statens offer, och ett av statens offer automatiskt antogs vara tvunget vara ett av dessa flarn som vill ha ögongodis framför sig hela tiden.. inget kunde vara mera fel, åtminstone i detta fall.. allt jag gjorde var att visa artighet gentemot Mercedes som visade mig sitt intresse genom att truga på att jag skulle ta socker till téet.. nu är det ju så att jag inte tar vitt socker till tée, och icke heller tar jag aspartam som är väldigt farligt för hjärnan.

Men, jag påpekade för att visa tillbörlig uppskattning inför hennes intresse att jag tar honung till téet, då var det inte nödvändigt av Samanta att ingripa och hindra henne från att ge mig honung; men, jag kan åtminstone förlåta Samanta ty hennes inbrytande var uppenbarligen sporrat av en typ av kvinnlig svartsjuka; Jållios uttalande var helt off limit, där han bara antog att jag stod där för att titta på Mercedes; ifall så skulle ha varit fallet skulle jag inte ha ropat på Samanta då jag kom fram till luckan, jag skulle inte ha motstått Mercedes trugande med surrogat sockret, och jag skulle inte ha tagit det hela med ro, och enbart kommenterat: sånt där säger man inte Jållio, då han väl uttalat det fruktansvärda ordet, Satans ’jag är bättre än dig’, tusenfotingens ett av benen, som åter krävde mänskligt kött för käftarna där framme..

Artighet är att detektera vart intresset ligger någonstans, det kunde jag enkelt detektera hos Mercedes, och jag kan inte säga att jag är ointresserad av henne, ’intresserad’ eller ’ointresserad’ det är inte det som det handlar om här, utan om den avundens mobbing av fullständigt nollblåsta hjärnor som tror att dom förstår någonting, när allt dom egentligen håller på med är att projicera sina egna paranoida vanföreställningar på de intagna, enbart eftersom, i neger-presidenten O-bombas ord: ’yes we can!’

Tror ni att jag är en brottsling eftersom jag biter tillbaka efter en sådan nafs attack?!, Jållio är faktiskt inte bara intellektuellt frånstötande, han har även mycket dålig hygien, och jag brukar se hur han efter att ha använt min toalett på natten inte städat efter sig på handfatet, som han kissar i, och lämnar gula droppar på kanten.. När han serverar kvällsfika så är han inte ren, och lämnar ett luktavtryck efter sig på grönsakerna och bröden, så att man får kväljningar av att äta.. Så ni liksom tror att de intagna är för lågt stående för att ha ett sexuellt intresse och om de har det är det tecken på orealistiska förväntningar om det råkar tända till mellan intagen och personal.. detta står i skriande kontrast och paradox då ni på samma sätt ser ’doktorn’ som ’så ren att den icke kan benämnas som ett kön ens en gång, utan helt enkelt har könet ”doktor” ’’

2 svar på ”’Jållio din träskalle!’

  1. jordan outlet säger:

    I as well as my buddies were actually digesting the great suggestions on the website and then before long developed a terrible feeling I never expressed respect to the web site owner for those secrets. Most of the young boys ended up joyful to study them and have now without a doubt been using these things. We appreciate you indeed being very helpful and also for having such great guides millions of individuals are really eager to be aware of. My personal honest apologies for not expressing gratitude to you sooner.

    Svara
  2. off white nike säger:

    I wanted to send you a tiny note in order to say thanks yet again just for the gorgeous opinions you have shown in this article. It has been certainly incredibly open-handed with people like you to offer openly all a few individuals would’ve marketed as an electronic book to end up making some profit on their own, especially now that you could possibly have done it if you considered necessary. These good ideas as well served like the good way to realize that other individuals have a similar eagerness the same as mine to find out much more around this problem. I think there are numerous more fun instances ahead for people who check out your blog.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *