Meritokratin är en utbildad idioti

Meritokratin är farlig – eftersom det bygger på den felaktiga idén om en typ av social evolution – vilket alltid i slutändan leder fram till revolutionärt kaos och samhällsomstörtning. Man kan inte ’utbilda’ sig till ledare – en ledare är en som skapats av Guds ord: ’Han sade ’var ’ och det tillblev’ – evolution i biologin är bara en myt – saker blir inte successivt ’lärdare och mer lärda’ eller för den delen ’starkare och starkare’ ; inte ens gymmets muskelbyggande fungerar på det här planet. Meritokratin är en utbildad idioti – hedningarnas ondskefulla (tråkiga) sätt att försöka dölja sin ignorans, denna satans ignorans som anstränger sig att inte se detta uppenbara som Gud talar om i Quranen, dvs. att de rika och inflytelserika konspirerar, och korrumperar jorden, ja, konspirerar mot den befolkning som de inbillar sig dom är satta att regera över.

Meritokratin är det nya sättet att låta dumbommarna som majoriteten utgörs av, gå vidare och inbilla sig att de är något speciellt, genom att ’lära sig’ att systemet de får sin lön utav, aldrig kan ha fel, även när de uppenbart vet att så inte är fallet. Men, de tror sig begå ’små synder’ i detta fall, dvs. automatisk lydnad; de är bara ännu en degenererad generation som låtit sig förledas av Satan, förföras av Satans viskningar. De tillvänjs om detta genom att falla för sexuella frestelser, och när deras belöningssystem sagt dem att eftersom de kände sig belönade med tillfredsställelse vid dessa överträdelser, så vill de bara gå vidare. På samma sätt som att vår rymdteknik pga. tanken att ’kunskapen kommer evolutionistiskt’ ännu inte utvecklat något rymdskepp som bemannad kan lämna jorden, om så ens till månen. Vad de flesta dag efter dag ser, är obelisk-dyrkandet, trots att de icke må vara medvetna om det; ett obelisk-dyrkande där de tror de har ’en plats’; men som vi såg i fallet av Nazisterna under Hitler, så när rymdraketen gjort slut på sitt startbränsle, så gick de höga nazi-officerarna vidare internationellt, medan tiotals miljoner unga Tyska soldater slaktades av fienden, som nu de höga nazi-officerarna satt vackert för, någonstans borta i Sydamerika.

Sådan är meritokratins sanna ansikte, i historiens backspegel.

1 svar på ”Meritokratin är en utbildad idioti

  1. off white nike säger:

    My husband and i got very lucky Edward managed to carry out his survey with the ideas he came across from your very own weblog. It is now and again perplexing to just be handing out techniques which often some others could have been trying to sell. We really do understand we have the writer to give thanks to for this. The specific illustrations you’ve made, the simple blog navigation, the friendships you can make it easier to foster – it is all astonishing, and it’s really letting our son in addition to our family know that that issue is interesting, which is truly essential. Thanks for everything!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *