Manliga och kvinnliga Tv-tittare

basalt sett, så är det konflikten mellan manligt och kvinnligt som framförallt ligger till grund för konflikten om ’TV-kontrollen’
De som förfäktar en kvinnlig åskådning, skriker och piper och känner sig sårade då inte andra vill se och höra det som dessa andra upplever som ett hjärntvättsfenomen..
Det handlar i slutändan om att inte vilja bli drabbade utav den Qafristiska oordning som kommer utav att ett material medvetet, ja, mekaniskt är ordnat på ett specifikt sätt..
Det är detta som man felaktigt brukar beskylla för ’överkänslighet’ och i mobbar-sammanhang för någon typ av ’psykisk störning’
Nej, det är det verkligen inte, och speciellt den som har konstnärlig begåvning, är extra känslig för att få sitt ordnade psyke under attack av rigida symbolsystem gömda under det trevliga namnet av ’nyheter’
De som har en manlig attityd, tittar för det första inte på sådana main-stream media ’skit’, och ifall de tittar på något vettigt program, är de beredda att stänga av detta när som helst, glada att istället kunna umgås och utvecklas litet..

Den tredje typen är inte androgyn, utan betraktar det bedrägliga med ett tränat öga,
för att kunna uppdatera sin egen publik om de arkitektoniska sjukliga strukturerna,
som gemena man blir infekterad av, dock omedvetet, när de tittar på medströms medierna..
Denna typ brukar dock få avvara en hel del av kvinnlig fägring i sitt liv, för att ha tid att hinna med en sådan sysselsättning.

Den sofistikerade stil Harry Martinsson lade sig till med efter Akademi-inträdet, blev hans död; qafrismens zinah – slår dig likt Satan vansinnig – så att du plötsligt börjar föredra form framför innehåll – och riskerar bli förbannad av Allah – för att vara en abnorm som härmar kvinnor.

Han upptäckte kanske för sent, att Sverige kämpar för att införa den nya modellen av perversion utav psykiatri – genom att påstå Nils K. Nova Polisen och den tidigare kollegan Kerouac för paranoid skizophrena.. Den nya modellen tänks införas världen över för att kunna förfölja begåvningar som är lagda åt det dissidenta, och kalla deras friska aktioner och skaparkraft och känslor för paranoid skizophreni. När de egentligen allra minst är detta..

2 svar på ”Manliga och kvinnliga Tv-tittare

  1. Maryetta Sanchez säger:

    Having read this I believed it was rather informative. I appreciate you spending some time and effort to put this informative article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments. But so what, it was still worth it!

    Svara
  2. israel-lady.co.il säger:

    Everything is very open with a clear clarification of the issues. It was truly informative. Your website is very useful. Thanks for sharing!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *