Försvarstal Förvaltningsrätten Våren 2021

Hela problemet som ligger framför er, kretsar kring frågeställningen: liknelse eller metafor.

Blyth skriver, att skillnaden bara ligger i ordet som: ett typexempel är Franz Kafkas Metamorfosis, där huvudpersonen i början finner sig faktiskt blivit förvandlad, alltså Metamorfosis, till en stor skalbagge.

Horace Engdahl skriver i sitt brev till undertecknad, daterat 13 Oktober 2011, att ’Svenska Akademien är en institution som aldrig samarbetar med utövande författare’, (brevet är reproducerat i min bok Jag lever i vår tid Bruni, på sid 151); vad innebär detta?, det innebär att Svenska Akademien offrar den religiösa aspekten utav författarskapet, till det mediokra och efter-härmliga, det som är liknelse.

Undertecknad, alltså jag Wolfgang Strindberg, har förmågan att vara i Metamorfos, inte bara i liknelse, t.ex. så skulle hela Kafkas berättelse Metamorfisis, varit meningslös, ifall huvudpersonen vaknat upp och bara känt sig som en skalbagge, och inte faktiskt blivit det.

Mitt författarskap gick ifrån början ut på, att utav medlidande ta på mig diagnosen Paranoid Skizophreni, för att skriva boken, som nu blivit en trilogi, P.S. Bakom stängda dörrar. Jag blev, diagnosen, fullt medvetet, för att lyckas skriva en bok som ändrade på den gängse verklighetsuppfattningen.

Eftersom jag ännu icke nått något stort erkännande av mitt verk, anses jag fortfarande som sjuk, eftersom en som är Metamorfos tillståndet, blir, den främmande verklighet som framtränger, som ska framtränga genom hans litteratur, och inte bara nöjer sig med att bli lik denne.

Ett exempel på hur dålig litteratur som produceras då man bara blir liksom en sinnessjuk istället för att bli det, är Horace Engdahls styvson Axel Holmgren, vars text om ett påhittat sinnessjukhus jag läste 2007, vet inte om det blev något större utav det..

Jalal Ud Din Rumi, världens största kända Sufi, (Sufismen är en gren inom Islam som författaren själv tillhör), skrev följande rad i sitt kändaste verk Mathnawi: Åh Gud! Låt mig förbli galen fram till Domedagen.

Med detta menade Rumi, att vara i tillståndet av Metamorfos och inte bara liknelse.

Hela den kamp som utspunnit sig pga. att jag försatte mig i ett liknande tillstånd, kan beskrivas med att det är liksom en ny religion framträngde (men jag ska säga, att som muslim står jag inte för en ny religion, jag står för förnyelse inom det Islamiska tänkandet), och som vi vet, så sätter sig då den före detta gängse verklighetsuppfattningen emot då ett nytt sätt att tänka framtränger.

Då Sverige har lagen som gör att man får påtvinga neuroleptica på de s.k. ”patienterna” så har hela den s.k. ”brottshistoriken” enbart handlat om kampen mellan Metamorfosen och denna rättighet som tyvärr finns inom det svenska lagsystemet, kontrat med en total officiell tystnad ifrån etablissemanget vad gäller mitt stora verk.

Torsten Föllinger, min lärare, vars favoritelev jag var, uttryckte ofta saker genom annekdoter; han brukade börja med att fråga en människa han stötte på: har du väldigt bestämda åsikter?! Ifall man ens tvekade att negera detta, brukade han säga: sluta upp med det! och berätta följande annekdot:

Jag satt på ett möte på Dramaten vad gällde Dramatens framtid, (Torsten var konstnärlig ledare för Dramaten i 10 års tid) då en kritiker sa: ’enligt min åsikt!’ men innan han hann vidare avbröt jag honom och sa: jaa.. enligt din åsikt, ja tänk, när man var ung och kunde ha åsikter.. men sedan kommer visst något litet, litet, obehagligt, de kallar det visst för insikt, och då börjar man tvivla på allt det där man trodde på..

Svenska Akademien och etablissemanget sprider den idoliska åsikten att allt de gör är bra, och allt det som de tiger ihjäl eller hånar, är dåligt, och tyvärr tror många på detta.

Schopenhauer skriver, i sin presentation utav tes antites och syntes, att när geni framträder någonstans, blir det först ihjäl tiget, sedan hånas det, och tillslut bekämpas det.

Djävulens tre aspekter är grodan, spindeln och katten.. ’he’s a cool cat’ skrev Jack Kerouac om saker, och detta kan sägas om undertecknad. Detta är den Djävul som frimurarna dyrkar, som heter Jahbulon, vilket är den aspekt utav Djävulen som styr samhället i vår tid.

Den siktar på att blockera de tre verklighetsaspekterna:

grodan blockerar den materiella, och detta var anledningen till varför undertecknad var tvungen att ge sig in på tvångsvården i första hand. Han var tvungen att nå förtidspensionens vila. Nog att han fått ett sammanbrott vid 17 års ålder, men var detta inte mera sammankopplat med hans aspiration som författare? ’att säga en groda’ kan idag, i arbetslivet, ge upphov till förlorad anställning. Detta är punkt 1.

Punkt 2 är Spindeln: Man kan säga att undertecknad är felaktigt dömd till LRV två gånger. Båda gångerna har det varit just pga. spindeln: dvs. neuroleptica, som gör att den som får detta påtvingat på sig förlorar tankeförmågan, och dessutom förlorar sitt utseende.

Enda räddningen för undertecknad i detta förvirrade tillstånd, har varit att ty sig till upplysningen som han räddades med sommaren 2007. Denna upplysning har brutit ned de gränser av falsk nimbus som de ondskefulla katterna omgärdar sig med, sådana som just Horace Engdahl och Akademien med flera. Detta har tolkats utav Spindeln som just ’storhetsvansinne’ och vanföreställningar, men, det har varit en del utav den nödvändiga arbete undertecknad vid Nova Polisen varit tvungen att utföra, för att bryta sig loss ifrån grodan och spindelns tentakler, som denne gång på gång försökt påtvinga.

Detta har involverat undertecknad polisinspektör, under Nova Polis James Lees överinseende, i en religiös/politisk kamp emot läkemedelsindustrin, som ju tjänar pengar på att spindelpsykiater fel-diagnostiserar sina patienter och sprutar in neuroleptica mot deras vilja i dessas kroppar.

Att undertecknad skulle ha slagit en polis 2008 sommar, och sedermera hotat 2 poliser och en spindelpsykiater november/december 2016, pga. en allvarlig psykisk störning är därför ett helt felaktigt antagande. Han hotade dem pga. sin religiösa/politiska övertygelse att man inte mot någons vilja får påtvinga neuroleptica eller någon medicin över huvud taget. Detta backas upp utav en autentisk hadith från Profet Muhammad.

Profet Muhammad var sjuk och låg yrandes i sängen. Ett antal utav hans följare befann sig i samma rum, då någon försökte ge honom medicin på en sked. Men, han viftade bort handen som ’ville hjälpa honom’ och då så sa den som höll i skeden: patienter är vanligtvis motstridiga mot medicin, och tvingade i Profet Muhammad medicinen.

När han vaknade frågade han bestört vem som i tvingat honom medicinen. När han fick reda på vem det var, så sa han:

säkerligen, alla ni som var närvarande och såg detta ske mot min vilja, och inte gjorde något för att stoppa det, kommer att behöva ta samma mängd medicin själva…

Så ifall jag skulle blivit dömd på rätta grunder, skulle jag varit ute efter 2 månader, men då, det felaktigt ansågs ligga en allvarlig psykisk störning till grund för brottet, så skulle varje tanke och beteende navelskådas i år av slutenvård?! Det är, som uppenbart nu är för varje intelligent person, inte en allvarlig psykisk störning som ligger bakom brottet, utan en politisk kamp mot tvångsmedicinering. Att blanda detta med vanföreställningarna undertecknad haft om idolerna, och hävda att han är sjuk därför, är ju att tillerkänna sig till Satanismen, som vi nu alla ser.

Att blanda dessa saker, som Kerstin Rodén gjorde 2017 och James Tuck 2008, var vidrigt, och uppenbarligen ett usurpatiskt sätt att bekämpa Nils redan i ’plantskolan’ så att säga, innan saker tagit riktig fart. Som Schopenhauer skrev: först är det en tystnad omkring geniet, sedan, så förlöjligas det, detta är uppenbarligen vad psykiatrin gjort, då den kallat undertecknads kamp emot idolerna och deras dyrkare för vanföreställningar, och att påtvinga neuroleptica har varit att bekämpa mig. Inte konstigt att det enda jag kunnat ty mig till, är upplysningen, som ju, som vi vet av don Quijote och andra böcker, inte har något med denna värld att göra överhuvudtaget, och därför inte kan bedömas i ett världsligt/sataniskt system, som ju psykiatrin utvecklat sig till. Vanföreställningarna hör alltså samman med den kreativa instinkten, och därför har vi redan påpekat att bristen på erkännande från Akademiens sida etc. är ett brott mot mänskligheten, och bara förlänger en helt onödig tortyr av en faktiskt frisk varelse.

3 svar på ”Försvarstal Förvaltningsrätten Våren 2021

 1. נערות ליווי säger:

  I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

  Svara
 2. hermes outlet säger:

  I must express some thanks to this writer just for rescuing me from such a circumstance. As a result of looking out through the search engines and seeing concepts that were not powerful, I believed my entire life was done. Being alive devoid of the solutions to the problems you have fixed as a result of the review is a serious case, as well as ones that might have negatively affected my career if I had not noticed your blog post. Your good competence and kindness in controlling every part was valuable. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a subject like this. I can now relish my future. Thanks so much for this specialized and result oriented guide. I won’t be reluctant to propose your web page to any individual who will need recommendations on this subject.

  Svara
 3. golden goose outlet säger:

  I and also my pals were reviewing the excellent pointers located on the blog and so before long I had a horrible suspicion I had not expressed respect to you for them. Those men had been absolutely excited to see all of them and have now sincerely been taking pleasure in them. Appreciate your simply being quite helpful and then for choosing certain tremendous information most people are really eager to be aware of. My personal sincere regret for not expressing appreciation to sooner.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *