Den strama kursen Del 2 utvecklat

Orgon energi verkar vara universums autonoma nervsystem, och att stråla sig med koncentration utav orgonenergi genom att använda en orgonackumulator sådan som Wilhelm Reich konstruerade i ’The cancer biopathy’ får igång det autonoma nervsystemet som liksom vid intag av opiater kommer i olag då neurolepticum påtvingas en (vem tar det ’frivilligt’ liksom?!). Samma hårda mage uppstår i alla fall vid intag av både opiater och neurolepticum, vilket beror på störd matsmältning pga. att bägge drogerna orsakar att kroppens histamin produktion kommer i olag. På samma sätt som magens olag orsakar att fettreserver bolstrar sig på magen vid NL ’användning’, men inte gör det vid intag av opiater, måste bero att NL är abstraherade negativa egenskaper av opiater. Det måste innebära att opiaters positiva egenskaper har helande egenskaper som gör att trots att opiater mixtrar med det autonoma nervsystemet så tar dess helande egenskaper ut en sådan svulstig påverkan på kroppen. Vad är då njutning?; jo, expansion. Man brukar kalla NL för ’smärtframkallande medel’. Vi får alltså anta att ifall NL är ett derivat av opiater där man tagit bort de positiva effekterna, så har de en annan expanderande effekt. Jo, man blir tjock, pga. att det autonoma nervsystemets produktion av histamin störs, och man blir fet om ansiktet pga. att mitokondriernas förmåga att bryta ned melatonin störs och mitokondrierna blir inflammerade. Man ser inte bara tjock ut, utan ett lager av fett börjar som en filt täcka ansiktet.

Så vi ser hur när det autonoma nervsystemet blir stört och man tagit bort opiaternas positiva egenskaper att ’bringa söta drömmar’ man kommit ned med bokstavligen ’junk’, dvs. skräp, som opiater ju kallas i slanget, men, inte med positiva egenskaper: dessa har man ersatt med att NL bolstrar fett på kroppen genom att precis som opiater störa histamin produktionen orsakande hård mage, och vi får anta att opiaternas positiva egenskap att ’bringa söta drömmar’ som abstraherats bort i NL tabletterna och liposomala lösningarna man med tvång injicerar i offren genom sprutor, istället gör sinnet hårt på ett SVAGT  sätt istället för att som opiater göra det mjukt.

Profet Muhammad säger att man inte får inta någon drog som gör sinnet mjukt. Men att göra det istället hårt på ett svagt sätt, är definitivt mycket mer förbjudet; och vad är ett fett-berg om inte något hårt på ett mycket svagt sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *