Den nya Menscheviken

De nya socialisterna – är ignoramuses som inte vill se – att de egentligen är Satanister. ”like soft satanits basically”. Deras tro är de lögner massmedierna dagligen ’serverar’ dem – och de floskler de sedan bygger sitt sociala liv på att upprepa; alltmedan de föder Satan och hans mänskliga vampyrer med sitt ”arbete”, vars viktigaste syfte är att utföra Satans vilja och göda demonens system med ”skatte-pengar”.

Glad midsommar

’rätterna’ i samhället styrt av dessa hjärndöda menscheviker är ett felsystem. Det borde sålunda inte heta t.ex. ’nacka tingsrätt’ utan ’nacka tingsfel’. Systemet är uppbyggt på följande felslut; ifall du som god, produktiv medborgare råkat, om så av oaktsamhet eller under extremt hot och provokation, eller ens i uppenbart självförsvar för livet ditt begå en oaktsam ’lagöverträdelse’ så börjar tingsfelen med att ge dig en helt oväntad käftsmäll. Om du sedan protesterar mot det uppenbart absurda och överklagar till ’hovfelen’, så ger denna mest korrupta instans dig istället ett slag i huvudet med ett baseballracket. När du sedan skriker till ’högsta dumstolen’ tar de inte ens upp ärendet. Ja! Då är ju saken klar! Menar de. ’du är för obetydlig’. Om du däremot är ett satans kreatur, en nigger av en helveteshund som inte ägnat annat av ditt liv åt att terrorisera andra då kommer tingsfelens dom som en litet skarp markering men ändå lättnad! Inte livstid. Ignoramuserna tänker då; ’vilken snäll dumare! Den stackarn skulle inte ha det lätt i hemlandet! Då ska vi inte döma den så hårt! Den vet ju inte bättre!’ nog att detta ju motsäger deras samtidiga förnekelse av geners betydelse vad gäller intelligenskvot. Den nu chockade familjen känner som de fått ett slag i ansiktet.; var min sons liv inte värt mer?!

Tydligen inte för dumarna i felsystemet i alla fall!. Överklagan av domen till ’hovet’ där uppe görs i en tydlig förväntan att de ju måste förstå. Det visar sig dock att när domen kommer så är den än mer mildrad! Och högsta dumstolen kommer in och gör sedan sin insats; ’tas inte upp’. Och den nu tillintetgjorda familjen sätts i glömska. 

1 svar på ”Den nya Menscheviken

  1. jordan säger:

    I am only commenting to make you be aware of what a useful encounter my friend’s child obtained reading through your blog. She came to understand plenty of issues, most notably what it’s like to possess an awesome teaching mindset to get many people with no trouble completely grasp specified tortuous matters. You truly exceeded visitors’ expectations. Thanks for churning out such interesting, safe, explanatory and even cool guidance on that topic to Evelyn.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *