Ännu en meningslös dag i Absurdistan

Kornal: Jack har producerat likvärdigt mycket inspelat material som jag under samma tidsperiod liksom.. jag jobbar typ heltid, och han jobbar inte heltid typ.. varför ska det anses att han inte ’har varit sysselsatt’ ifall det jag gör räknas som jobb?, jag blev Grammy nominerad för det, och ingen skulle tänka på att ifrågasätta att det jag gjort är jobb.. vet ni inte vem Jack är liksom?, har ni missat det?, då är det ni som är helt omoderna och hopplöst fast i gamla föreställningar; då är det ni som ska anses som att ni inte kan hantera ny teknik.. alla vet ju vad Jack gör hela tiden liksom.. ni kan väl inte neka till att ni också gör det?.. så vad är nu detta att ifrågasätta att han är sysselsatt?!.. vi förstår inte här på Studion vad ni sysslar med. Ni är ju liksom dom som stör både honom och mig..
Jack: Jag har på flera ställen påpekat att det är dom som är sjukdomen.. men, dom sysslar med politiskt förtryck; dom använder ’kända personer’ som offer påle för sådana som jag, och hävdar att vi har ’grandiosa vanföreställningar’; allt för att inte någon med mycket pengar trycker upp vår bild i en tidning eller liknande.. det är helt absurd.. För Strindberg var det att vara omodern värsta tänkbara klander.. vi ser nu att alla dessa idoler med deras dyrkare här på dessa skräck avdelningar sysslar med politiskt förtryck av den gamla skolan, bara att dom maskerat det så skickligt i varje ny tidsålder.. Dom berikar sig själva över andras döda kroppar, och kallar det att dom är exceptionella.. Och dom kräver att jag ska vara extra exceptionell, men sedan i slutändan ska det inte vara nog heller.. Inget utav det fantastiska jag må åstadkomma är någonsin nog för dom.. Dom bara lockar och förför med fagra outtalade löften att ’bara du når den här nivån så förstår vi’, ’bara du åstadkommer ännu fler exceptionella saker’.. men det är aldrig nog för dom vad jag än åstadkommer!, i slutändan ska dom ändå komma fram till att projicera sina egna sinnessjuka idéer på mig och offra mig. Dom har infört ”medicinsk apartheid”, där vissa är ’förlorare’ och kommer alltid att förlora i deras system.. medan vissa lyfts upp och tillåts vad som helst.. Det är bara det att det ligger en sådan ögonbindel, ett sådant inbitet avund av konspirerande som inte ens behöver vara mer än bara gliringar och antydningar, och sedan agerar dom alla utefter den mallen.. Dom är sjuka i huvudet eller snarare värre..
Kornal: Ja, så som Jack säger, det är liksom ni som är sjuka!? Ni kan väl inte ha missat vem Jack är liksom?, det tror jag inte på (skrattar till), alla andra vet det liksom, det kan inte vara så att just ni har missat det.. Det vore absurt att anta..
Jack: Ja, vi lever i Absurdistan, så det kanske inte är så konstigt när man tänker på vilket sjukt land vi lever i..

1 svar på ”Ännu en meningslös dag i Absurdistan

  1. jordan shoes säger:

    Thanks for all your valuable effort on this website. My mum loves doing investigations and it’s easy to understand why. I learn all regarding the powerful way you convey simple suggestions through the web site and in addition welcome response from visitors on this subject matter and my child is now discovering a whole lot. Enjoy the rest of the year. You are always doing a powerful job.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *