Torsten Föllingers Genial Singing LessonsDet betyder inte att man saknar sjukdomsinsikt bara för att man tror att allt kan bli bra utan man tar tvångsinjektioner.

Erika – har begått en grov överträdelse på sanningen igenom att påstå en sådan absurd sak.

Som om allt skulle bero på kemiska substanser och inget kan förändras för en person med åren.

Jag var definitivt inte sjuk när jag kom in till S:t Göran OBS! 28 November 2016! Jag hade en mycket kreativ period – och Erika har utfört en styggelse mot min person och förtalat mig när hon sedermera nu påstår att jag saknar sjukdomsinsikt. Allt det som psykotortyren (ty det är ingen psykiatri det handlar om, den saken är klar) ansåg vara sjukt – då har jag lämnat bakom mig. Det kan min familj och mina vänner bekräfta. Jag anser personligen – att Erika här är helt sjuk i huvudet – och lider utav vanföreställningar hon projicerar på andra. Hon behöver antagligen intensiv psykiatrisk vård.

Att det att jag burit ett svärd från en plats till en annan ska tas upp gång efter annan, visar bara vilka bisarras vanföreställningar Erika har. Jag har blivit frikänd för det misstänka brottet och fått tillbaka mitt svärd för länge sen.

Polisen som fick mig dömd till LRV 2009 ljög om mig storligen och jag har i mitt liv varit inne på sluten LPT 3 gånger och LRV 1 gång.

Jag kräver av rätten att den ska uppfatta att Erika är sinnessjuk och inte lyssna till hennes pladder.

”dvs. erat gift dödar livet i en! och långsamt dödar ni ens kropp och själ!, men det är inte det värsta! det värsta är att ni dessutom tjänar pengar på det!
Och att ni har laglig rätt till att låsa in vem som ni än behagar, och våldta den, oftast varannan vecka , men ibland mera ofta! och ni vill fortsätta år efter år tills erat offer är dött”
"vi gör det faktiskt för att rädda liv....!"
"era egna kanske... det var därför jag sa att det var en ritual...en ritual för att sätta skräck i er omgivning - att inte trotsa er...
s.k. multipel personlighet är bara ett barn som leker lekar för att växa upp... vad skulle du säga om en dos som denna - vad skulle den göra med de allra flesta personer?”
"de skulle bli medvetslösa många timmar - de med svagt hjärta, t.ex. kunna dö...”
"ok så jag har helt enkelt inte något svagt hjärta och jag är starkare än de flesta vad gör det med psyket?”
”det kopplar bort medvetandet...”
”ok. en man springer under sömn ut på gatan klättrar upp på ett tak, hoppar åtta meter landar så han får ont i hela kroppen vilar sig börjar strosa ned bort ifrån där han flytt vad händer sedan - två versioner finns den ene han får syn på en polis springer med enorm stryka fram och slår henne precis över högra tinningen... varför inte vänstra?
ett normalt slag med höger hand borde ju ta på vänstra tinningen - om personen är förberedd på slaget... Susanne här säger att hon såg mig komma på tjugo meter håll varför frågar vi oss då gör hon sig inte beredd på att slag?”
"vad tänkte du då Nils började springa fram emot dig?"
"jag ska visa det enklaste sättet för en högerhänt att slå någon över höger öra... man står mycket nära en person - den personen har sina händer nere vid midjan, i detta fallet pga. att handbojorna och batongen finns till hands där. vanligtvis jag säger vanligtvis reagerar kroppen spontant på ett liknande slag och armar far i reflex upp. Så icke om man förbereder att ta fram handbojor ifrån sidofickan om man däremot ser annan springa emot med avsikt att skada en och man har en batong ja då tar man fram batongen och skyddar ansiktet! höger ögonbryn är mycket svår plats att slå någon på om den är beredd på det!
Ett oförberett slag parerar man oftast med en reflex så att huvudet vänds bort ifrån slaget, jag är högerhänt, ett slag ifrån mig borde alltså ta på vänstra sidan av den jag slår för ett knytnävsslag har alltid en swing!, ett avvärjningsslag kan däremot ta diagonalt direkt utan swing... ett sådant slag har jag erkänt och finner det ursäktligt om man tänker om situationen jag befann mig i!, men att jag i det tillståndet skulle kunnat springa fram och träffa henne med knytnäven över högra ögonbrynen, det finner jag så otroligt att det är otänkbart!, om jag med kraft sprungit fram för att slå henne hade ju swingen på slaget träffat vänstra örat eller kinden, men inte högra ögonbrynet!, tyvärr, men Susanne Rasmusson är skyldig till mened”

(föregående fråga)

"hur såg slaget du fick av Nils ut, var slaget hårt, ifrån vilket håll kom det, vilken hand slog han med?...”

”(efter incidenten vi har försökt klargöra sprang ned emot vattnet, ) (vart befann jag mig när jag fick syn på dig?, var du emellan mig och Årstaviken? eller - var jag nere emot vattnet?, om jag befann mig emot vattnets håll ifrån  ditt perspektiv, och du befann dig åt Katarinahusets håll ifrån mitt , jag ville nedåt vattnet varför sprang jag då inte bara nedåt vattnet istället för att springa upp och slå dig först? jag sprang ju nedåt vattnet sen)”

"du var väl hämndlysten - du hatar ju poliser!...”

”låt mig ställa en enkel fråga - i ett sådant tillstånd - där medvetande graden är nästan 0, kan man vara hämndgirig? efter allt gift, utsvultenhet och kroppsskador, är det troligt att man med en mycket dålig synskärpa ens kan urskilja en polisuniform på vad 20 meters håll?
Om man vill komma undan tvångsvården - är det troligt att man när man ser en polis (om man såg den på 20 meters håll), springer för att slå den - då man mycket väl vet att en polis är aldrig bara en - eller är det troligt att man helt enkelt bara lägger benen på ryggen?"
"du säger 'om man vet' men om medvetandegraden är så svag, hur vet man det då?"
"jag bara målade upp ett scenario så som det ser ut i värsta fall (ifrån mitt perspektiv), alltså bästa fall för er, det verkar som även ni inser orimligheten i ert påhitt!"
"vad yrkar du då på för ersättning för dessa brott?"
"jag yrkar inte på någon ersättning, jag yrkar på att det jag behövt lägga ut fört denna felaktiga dom dvs. alla de vårdkostnader som tvångsvården sedan den 14 juli 2008 - tvingat mig och mina anhöriga att betala ska återbetalas! Jag har inget annat krav, men mina anhöriga kanske har det, men det är inte upp till mig att avgöra det!”
”Men; ifall du inte varit sjuk hela tiden, har du ju heller inte haft rätt till någon sjuk ersättning!”
”Jag har lidit av en allvarlig psykisk störning!, dvs. ni har jagat mig, anklagat mig, vittnat falskt emot mig, förgiftat mig, förföljt mig - plågat sådant som då "man" talar om nazismen och kommunismen, kallas för 'förföljelse av oliktänkande' detta - får ni betala för!"